4

gebruiksvriendelijke sjablonen voor Word en Powerpoint (Microsoft Office)

gebruiksvriendelijke sjablonen voor Word en Powerpoint (Microsoft Office)

Studio Vlerk is een grafische studio die zich toelegt op de gebruiksvriendelijkheid van visuele communicatie. Inhoudelijk goed onderbouwd. Met de eindgebruiker voor ogen.

Net daarom bouwen wij ook sjablonen voor Microsoft Word en Powerpoint. Want dát is bij uitstek de omgeving waar uw medewerkers een aanzienlijk deel van uw externe en interne communicatie creëren. En veel communicatiedragers die uw doelgroepen en stakeholders onder ogen krijgen, werden in Microsoft Office aangemaakt.

Grafische vormgeving binnen handbereik dankzij sjablonen voor Word en Powerpoint

Schema ‘Doorstroming van grafische vormgeving naar bestemmeling via sjablonen voor Microsoft Word en Microsoft Powerpoint’.

Onze Microsoft Office-sjablonen brengen visuele coherentie en huisstijl binnen uw handbereik. Op basis van analyse en informatievormgeving, rationaliseren we de vorm en structuur van uw bestaande documenttypes, en temmen we een eventuele wildgroei aan sjablonen. Ons grafisch ontwerp is eenvoudig en overzichtelijk, met nadruk op leesbaarheid. Onze Office-sjablonen zijn makkelijk invulbaar, multifunctioneel en zonder beperkingen naar omvang, opmaak of functionaliteit.

Vincent denkt met je mee. Hij geeft onderbouwde argumenten waarom iets wel of niet werkt, reikt oplossingen aan, en illustreert de consequenties van keuzes.

Met resultaat! Wij hebben nu gebruiksvriendelijke sjablonen op onze maat en in onze huisstijl. Elk invulveld heeft een duidelijke instructie. En de uitgebreide handleiding met tekst en illustraties helpt ons stap voor stap op weg.

— Bernadette Verreth, SAAMO

Studio Vlerk verzorgt zowel ontwerp als sjabloonbouw, maar we bouwen eveneens naar ontwerpen die grafisch vormgevers en organisaties aanleveren. Die vertalen we dan esthetisch verantwoord naar de mogelijkheden en beperkingen van Microsoft Office. We blijven tenslotte vormgever in hart en nieren.

Hieronder zoomen we in op de basiskenmerken die onze sjablonen typeren, waarbij u telkens kan doorklikken naar projecten ter illustratie.

Bladspiegel "études typographiques". Klik om deze artist edition te doorbladeren.
bladspiegel » bekijk de artist edition
Bladspiegel "études typographiques". Klik om deze artist edition te doorbladeren.
bladspiegel » bekijk de artist edition
Typografie voor het boekomslag van de artist edition "études typographiques". Klik om de afbeelding groter weer te geven.
typografie boekomslag
Logo-schetsen. Klik om de afbeelding groter weer te geven.
logo-schetsen
Tekstvelden voor Microsoft Word-sjablonen, aangeduid met rode rechte haken. Klik om de Microsoft Office-sjablonen voor KASK & Conservatorium (School of Arts Gent) te bekijken.

tekstvelden in Word: gebruiksgemak en gelijkvormige documenten » bekijk de MsOffice-sjablonen voor KASK & Conservatorium Gent

Typografie voor het boekomslag van de artist edition "ogenschijnlijk". Klik om de afbeelding groter weer te geven.
typografie boekomslag
Bladspiegel "ogenschijnlijk". Klik om deze artist edition te doorbladeren.
bladspiegel » bekijk de monografie
USB-stick met begeleidende boekje, gevat in back cover voor iPhone (maquette).
USB-stick met begeleidend boekje » bekijk de maquette
Logo en typografie voor het boekomslag van de Microsoft Word-brochure “op Stap". Klik om de afbeelding groter weer te geven.
typografie boekomslag / logo
Bladspiegel brochure “op Stap" in Microsoft Word. Klik om het draaiboek te doorbladeren.
vormgeving voor Microsoft Word » bekijk het sjabloon
Schema: door uw Word- en Powerpoint-sjablonen vooraf te personaliseren, hoeft u nadien niet meer telkens uw vaste, persoonlijke gegevens in de eigenlijke documenten in te vullen.
personaliseer uw sjabloon en win aan gebruiksgemak » voorbeeld
Schema uit de vorming "Werken met huisstijlsjablonen in Microsoft Word". Klik om het schema groter weer te geven.
vorming ‘ Werken met huisstijlsjablonen in Microsoft Word ’
Detail uit evaluatie-formulier voor vormingen van Agentschap Integratie en Inburgering. Klik om de formulieren te bekijken.
een goed formulier verlicht de werklast » bekijk de Word-sjablonen
Ontwerpen van boekomslagen voor August Kulche. Klik om de catalogi te doorbladeren.
ontwerp boekomslagen » bekijk de catalogi
Een datumveld met kalender vereenvoudigt de invoer van datums in Word-sjablonen. Klik om de Microsoft Office-sjablonen voor WGC Nieuw Gent te bekijken.

een gebruiksvriendelijke datumkiezer in Word-sjablonen » bekijk de MsOffice-sjablonen voor WGC Nieuw Gent

Omslagontwerp voor de brochure "Training Interculturele Competentie". Klik om de afbeelding groter weer te geven.
ontwerp boekomslag
Bladspiegel brochure "Training Interculturele Competentie". Klik om de brochure te doorbladeren.
bladspiegel » bekijk de brochure
Detail uit het overzichtelijk keuzemenu voor dia-types van het Microsoft Powerpoint-sjabloon voor zorGGroep Zin. Klik om naar het project te gaan.

dia-types in Powerpoint: voor elke toepassing, en helder opgelijst » bekijk de Microsoft Office-sjablonen voor zorgGGroep Zin

Instructie “Werken met tekst in Powerpoint” voor eindgebruikers: in Powerpoint navigeer je met de tab-toets door de ingebouwde tekstopmaakniveaus. Klik om een voorbeeld te bekijken.

in Powerpoint wordt tekstopmaak bepaald door het tekstkader » bekijk het schermpresentatie-sjabloon

error: ;-)